Hoofdinhoud

Blijf op de hoogte van wat er speelt

Actueel

E-Plan engineer (38 uur)

23 januari 2023

Als Eplan engineer ga jij je bezighouden met het ontwerpen en uitwerken van elektrische schema’s in Eplan electric P8. Je werkt hierin veel samen met de Mechanical en software engineers.

Meer lezen

Vacature Electromonteur

22 januari 2023

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte elektromonteur? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Meer lezen

Vacature Servicemonteur Buitendienst (38 uur)

20 januari 2023

Ben jij helemaal in je element wanneer je op locatie, service mag uitvoeren aan onze machines? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Meer lezen

Vacature PLC-programmeur

20 januari 2023

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en affiniteit en kennis van PLC? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Meer lezen

Vacature Allround monteur (38 uur)

19 januari 2023

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Meer lezen

Tijd voor een feestje!

13 mei 2022

Omdat Duivestein dit jaar 40 jaar bestaat was het een goede reden voor een mooi personeelsfeest!  

 

Meer lezen

Van generatie op generatie

4 februari 2019

Duivestein Techniek Oss BV is 37 jaar geleden opgericht door Jim en Thea Duivestein. De zoons (Ruud en Paul) werken ook al enige tijd in het bedrijf. We zijn dus een echt familiebedrijf.

Meer lezen