Hoofdinhoud

Blijf op de hoogte van wat er speelt

Actueel

Vacature Sales medewerk(st)er

22 maart 2021

Ben jij iemand die zijn woorden omzet naar daadwerkelijke daden en ben jij de persoon die net even wat verder denkt dan de rest? Je krijgt een kick wanneer jouw besproken en geadviseerde productieplan daadwerkelijk naar de tekentafel mag? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Meer lezen

Vacature Servicemonteur Buitendienst (38 uur)

22 maart 2021

Ben jij helemaal in je element wanneer je op locatie, service mag uitvoeren aan onze machines? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Meer lezen

Vacature Allround monteur (38 uur)

22 maart 2021

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Meer lezen

AutoCAD / SolidWorks tekenaar

22 maart 2021

Het bouwen van een machine begint bij de tekentafel en daar kom jij direct om de hoek kijken. Hoe zou je het vinden om het ontwerp te maken van een uniek product binnen Europa? Want na het tekenen zal jouw ontwerp daadwerkelijk gebouwd worden in de fabriekshal door jouw collega’s! Je gaat volledig gerobotiseerde portaalkranen, stapelautomaten, magazijnsystemen en transportsystemen ontwerpen. Met het doel om de fabriek van onze klant volledig te automatiseren.

Meer lezen

Van generatie op generatie

4 februari 2019

Duivestein Techniek Oss BV is 37 jaar geleden opgericht door Jim en Thea Duivestein. De zoons (Ruud en Paul) werken ook al enige tijd in het bedrijf. We zijn dus een echt familiebedrijf.

Meer lezen