Hoofdinhoud

04 februari 2019 / door: Marketing

Sinds 1 augustus 2017 hebben Ruud en Paul het bedrijf officieel overgenomen. We bestaan uit een kleine groep hoogopgeleide specialisten die alle kennis in huis hebben van mechanica, elektrotechniek, soft- en hardware. We leveren machines aan de hout-, steen-, kunststof en aluminiumbranche. De machines worden volledig in eigen huis ontwikkeld, gebouwd, geassembleerd, getest en opgeleverd bij de klant. Ook het onderhoud en softwareontwikkeling/updates worden door ons zelf gedaan. Op deze manier zijn we er om de klant volledig te ontzorgen. 

Tevens zijn we een erkend leerbedrijf. We hebben regelmatig stagiaires die graag iets in de wereld van mechatronica, robotica en elektro willen leren. We bieden dan ook altijd een kans om door te groeien van stagiair tot een volledige volwaardige functie. Zoals Ruud en Paul altijd zeggen: “Je kunt hier alles worden, behalve directeur.” 

We bouwen verschillende typen handlingsmachines, zoals stapelautomaten, platenmagazijnen incl. software zoals een plaatoptimalisatiebeheersysteem, invoersystemen, retoursystemen, transportsystemen, draai- keer en kantelsystemen. Onze machines i.c.m. ons in eigenhuis ontwikkelde software hebben als doel een gehele productielijn volledig te automatiseren. 

We verzorgen de in- en uitvoer van bewerkingsmachines en de volledige afhandeling van de producten tot aan het transport. Om dit te realiseren bouwen we gedegen machines die kunnen samenwerken met andere systemen, zoals ERP systemen. We bouwen machines met een hefvermogen van 20 tot 1000 kg. Afmetingen van 10 tot 130 meter. Bruto gewicht variërend tussen de 1 en 28 ton.

Het is tegenwoordig nog een uitzondering om als bedrijf het gehele proces in eigen beheer te hebben zoals het ontwikkelen en bouwen van machines, het schrijven van de software, het assembleren, het testen, transporteren en opleveren. Zelfs de scholing over onze machines wordt door ons zelf gedaan. Daarnaast bieden wij alleen maar op maat gemaakte machines aan. Niets is standaard, maar custom made. Er wordt altijd wel een uitzondering gemaakt voor de klant om het optimale te bereiken. Dit houdt ons scherp en houdt ons continu bezig met innovaties.