Hoofdinhoud

Werken bij Duivestein

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij meewerken aan een uniek product in Nederland? Help je ons graag mee om gehele productieprocessen bij onze klanten te automatiseren. Denk aan de prefab bouw, tiny houses, keukens, vloeren, aanrechtbladen, isolatie bedrijven, metaalbedrijven, kunststof bedrijven.

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. 

Vacature voor 38 uur in de week

Lasser mig/mag

Ben jij een ervaren lasser en wil jij je meewerken aan een uniek product in Nederland? Je helpt mee zodat klanten van ons hun gehele productieproces kunnen automatiseren. Denk aan prefab bouw, tiny houses, keukens, vloeren, aanrechtbladen, isolatie bedrijven, metaalbedrijven, kunststofbedrijven. 

 

Je komt te werken bij Duivestein Techniek gevestigd in Oss. Wij maken van kleine tot grote automatiseer machines in allerlei soorten branches. 

Je werkt met goed gereedschap in een eigen productiehal. Je krijgt je eigen werkplek waar je producten vanaf een tekening samenstelt, last en mooi afwerkt. Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en zelfstandig te werk kan gaan. Je voert lasprocessen uit volgens de methode MIG, MAG, TIG en Aluminium. 

Je schakelt indien nodig met de tekenkamer. 

 

Het werk is gestructureerd, je labelt het werk netjes, zodat je effectief mogelijk kan blijven werken en uiteraard doe je dit samen met een prettig team. Naast het lassen bestaat je takenpakket o.a. ook uit werkzaamheden als kanten, zagen, slijpen en snijden.

 

Wat verwachten we van jou?

- Je hebt een ruimtelijk inzicht en kan tekeningen lezen (van plaatwerk producten);

- Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Oss

- Je hebt een afgeronde technische MBO-3 opleiding of vergelijkbare parktijkervaring.

- Je hebt benodigde lasdiploma's en lascertificaten.

- Je hebt een praktische instelling en hebt geen 9-5 mentaliteit.

 

Wat bieden wij jou?

- Een veilige werkomgeving

- Per maand uitbetaling

- Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km)

- Voltijd dienstverband

 

Aanvullende vergoedingen

- Overuren uitbetaald

- Vakantiegeld

 

Arbeidsvoorwaarden:

- Pensioen

- CAO metaal

 

Waar kom je terecht?
Je komt te werken in een jong, dynamisch familiebedrijf waar plezier in je werk voorop staat. De informele sfeer onderling zorgt voor een hechte band waar hard gewerkt wordt met een goede dosis humor.

 

Hebben wij je nieuwsgierig gekregen? Wij zijn zeker benieuwd wie jij bent!
Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar dto@duivestein-techniek.nl t.a.v. personeelszaken.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature voor 38 uur per week

E-Plan engineer

Als Eplan engineer ga jij je bezighouden met het ontwerpen en uitwerken van elektrische schema’s in Eplan electric P8. Je werkt hierin veel samen met de Mechanical en software engineers.

 

Vacature

Vacature voor 38 uur per week

Electromonteur

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte elektromonteur? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacature

Vacature voor 38 uur per week

PLC-programmeur

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en affiniteit en kennis van PLC? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Vacature

Vacature voor 38 uur per week

Servicemonteur buitendienst

Ben jij helemaal in je element wanneer je op locatie, service mag uitvoeren aan onze machines? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacature

Automatisch Platenmagazijn  van Duivestein

Vacature voor 38 uur per week

Allround monteur

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Vacature

Werkplaats Duivestein