Hoofdinhoud

Werken bij Duivestein

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast, gemotiveerd, een teamplayer en beschik jij over een gezonde dosis humor? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Vacature voor 38 uur per week

Servicemonteur buitendienst

Ben jij helemaal in je element wanneer je op locatie, service mag uitvoeren aan onze machines? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacature

Automatisch Platenmagazijn  van Duivestein

Vacature voor 38 uur per week

Sales medewerk(st)er

Ben jij iemand die zijn woorden omzet naar daadwerkelijke daden en ben jij de persoon die net even wat verder denkt dan de rest? Je krijgt een kick wanneer jouw besproken en geadviseerde productieplan daadwerkelijk naar de tekentafel mag? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Vacature

Stapelautomaat Duivestein

Vacature voor 38 uur per week

AutoCAD / SolidWorks tekenaar

Het bouwen van een machine begint bij de tekentafel en daar kom jij direct om de hoek kijken. Hoe zou je het vinden om het ontwerp te maken van een uniek product binnen Europa? Want na het tekenen zal jouw ontwerp daadwerkelijk gebouwd worden in de fabriekshal door jouw collega’s!

 

Vacature

AutoCAD tekenaar

Vacature voor 38 uur per week

Allround monteur

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in onze werkplaats! Heb jij een talent in het bouwen van speciaal machines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Vacature

Werkplaats Duivestein